Receptie
HomeFaciliteitenReceptie

Receptie

Bij Outside Inn doen we 's morgens de Check-Out en 's middags vanaf 15.00 tot 22:00 uur de Check-In. Maar eigenlijk zijn we 24/7 open. Je krijgt een keycard waarmee je altijd het hotel in kan, ook als het een latertje wordt.

 

Gratis services:

We bieden je overal supersnel WiFi en je kan je telefoon opladen in je caravan of beach house.

Koffie, thee en water hebben we voor je klaar staan.

Je eigen locker voor je laptop of andere waardevolle spullen

We accepteren Mastercard- en Visa-betalingen zonder opslag.

Service voor een beetje: gratis parkeren voor de deur vanaf 18.00 uur en in de weekenden; buiten deze tijden € 15,- per dag of vraag bij de receptie om info over alternatieve parkeergelegenheden. Elektrische laadpaal recht tegenover onze ingang.

Extra service: bestel ’s avonds je ontbijt vanaf € 10,50 en de volgende morgen staat er een vers, gezond maal voor je klaar! Je hebt keuze uit verschillende ontbijtjes. 

Bij de receptie kan je informatie krijgen over Amsterdam en dan niet alleen over de bekende zaken, maar juist ook over minder bekende zaken. Verder weten wij alles over de groene omgeving. We kunnen je informeren over het openbaar vervoer, hoe je makkelijk bij het vliegveld kunt komen, over het beter is om een taxi, een Uber of ViaVan te nemen, en nog veel meer.

Check je uit, maar reis je nog niet af naar huis, dan laat je makkelijk en gratis je bagage bij Outside Inn achter.