Playing games on the campground of Hotel Outside Inn Amsterdam
Powered by Cubilis
Exterior Camper bus Outside Inn Amsterdam indoor camping


Uniek hotel

Overnacht eens anders en slaap luxe in een vintage caravan in een overdekt park. Kies voor een classic caravan of slaap in een strandhuisje of een speciaal voertuig. Eén ding hebben ze gemeen: een zeer goed bed!!

Ideale ligging: 10 metrominuten van downtown Amsterdam en 10 fietsminuten van weilanden en rivier.

 

Lees verder over Outside Inn en het ontstaan van dit unieke concept

Kamers

Kies tussen een vintage of classic caravan of slaap in een strandhuisje of een speciaal voertuig. Eén ding hebben ze gemeen: een zeer goed bed!! Elke overnachtingsplek is uniek en speciaal voor ons hotel gerenoveerd en gemoderniseerd. Volg ons op social media om te zien welke nieuwe ‘kamers’ we elke maand bij bouwen.

365 dagen per jaar kamperen met alleen de voordelen en niet de nadelen daarvan. Het is er altijd droog en warm. Je bent binnen in een ruime hal van 1000 m² en toch stap je uit je caravan op het gras. Een boom, een schommel, je eigen terras, het is er allemaal.

Indoor Camping Amsterdam heeft een relaxte vibe en is een enorm fotogeniek hotel. Laat je verrassen of verras je partner met een unieke overnachting in de meest gave stad van Nederland.

Amsterdam & Omgeving

Indoor Camping Amsterdam heeft een relaxte vibe en is een enorm fotogeniek hotel. Het ligt ook ideaal: op 8 metrominuten van downtown Amsterdam en op 8 fietsminuten van het groene gebied rond de rivier de Amstel.

Laat je verrassen of verras je partner met een unieke overnachting in de meest gave stad van Nederland.